Hytta er bygget på søyler med fantastisk panoramautsikt over Ulvik og Hardangerfjorden. De store vinduene i stuen gir deg følelsen av å sveve fritt over landskapet, og tilbyr en helt unik naturopplevelse.

Når du ankommer, så finner du parkering rett foran hytta, og du tar turen opp ein sti til du kjem til ei bro. Når du kommer inn i hytta befinner du deg 8 meter over bakken med en spektakulær utsikt over landskapet under deg.

Fasiliteter

Tre soverom, sengeplasser til 6 personer og velutstyrt kjøkken er det som møter deg innendørs. Sengetøy kan leies eller du kan ta med ditt eget. Hytta har fullt utstyrt kjøkken, innlagt vann og strøm, vannklosett og dusj. Den er naturligvis vinterisolert, og er varm og bekvem i vinterhalvåret.

Området

Området byr på utallige muligheter. Om du vil gå turer, fiske eller utforske Ulviks eplehager og- siderproduksjon så har du anledning til det. Vinterstid byr vi på et flott skiterreng, og turer tilpasset alle.
Vi foreslår en spektakulær tur til Osafjellet, over 1000 meter over havet. Vertskapet vil selvsagt by på tips, forslag og lokalkunnskap.

Om du bare ønsker å slappe av i og utenfor hytta, så kan vi tilby ferdige måltider levert på døra fra Hardanger Gjestehus. Syse Gard leverer pølser, eplesaft og syltetøy direkte til hytta om du ønsker det.

Praktisk info:

3 soverom

Sengeplass til 6 personer, 3 dobbeltsenger, 1 enkeltsenger, mulighet for 1 ekstra seng

Hytten er 54 kvm

Innlagt vann

Oppvarming med strøm

Strøm, vannklosett

Dusj

Fullt utstyrt kjøkken

Wifi

Parkeringsplass med lading til EL-bil

Ta med eget sengetøy. Sengetøy kan også leies, gi i såfall beskjed om dette ved booking.

Kontaktinformasjon

Hardanger Panorama Lodge
Ljonavegen 13
5730 Ulvik

Telefon:
481 23 865 // 400 05 546

E-post:
post@hardangerpanoramalodge.no

Kontakt oss for mer informasjon!