Vertskapet ved Hardanger Panorama Lodge er Arild Opheim og Claudia Saathoff.

Arild fekk opp augene for trehytter etter ein tur med Martin Lid Trelast til tretopphyttene i Brumunddal. Ideen og fascinasjonen til å bygge ei trehytte vart sterkere etter å ha sett på Nelson treehouse på TV, to år etter besøket. Og når han såg eit bilde på Instagram frå ei trehytte i Japan so falt alt på plass og vipps so var han i gang med å bygge hytta på garden dei drive på Ljono. Kombinasjonen med den spektakulære utsikten fra hyttas beliggenhet og tilbudene man finner i Ulvik både fra naturens side og lokale produkter gjorde at prosjektet fant sin form.

Nå står Hardanger Panorama Lodge klar til å ta imot besøkende som ønsker en helt spesiell overnattingsopplevelse. Hytta er perfekt for deg som ønsker en familieferie utenom det vanlige, eller en firmatur. Eller hva med å gi bort en helg her i bursdagsgave til den som har alt?

Hytta som er satt opp er bygget på stabile stål-søyler som er forankret i grunnen, og er godkjent fra kommunen for overnatting.

Hytta har dei gitt navnet «Orion» etter stjernetegnet på himmelen. Dei var ute og gjekk ein kveld i februar etter å ha vert i fjøset då Claudia spurte Arild kva for tre stjerner er det og peikte opp. Det var Orion, dei såg på kvarandre og var samt einige i at det skulle bli navnet på hytta. Når mørket kjem over Ulvik og det ikkje er skyer på himmelen so kan en sjå stjernene tydeligt. Soveromene har fått navnet etter dei tre sterkeste stjernene i stjernetegnet orion.

Kontaktinformasjon

Hardanger Panorama Lodge
Ljonavegen 13
5730 Ulvik

Telefon:
481 23 865 // 400 05 546

E-post:
post@hardangerpanoramalodge.no

Kontakt oss for mer informasjon!